Pridružite se prodaji na drobno našega inovativnega izdelka, ki svojim končnim uporabnikom omogoča sedenje na zdrav in aktiven način! SpinaliS je družinsko podjetje s predanim osebjem, ki se odlikuje s svojo prijaznostjo, integriteto in temeljitostjo.

Kdo smo?
SpinaliS je inovativna znamka registrirana v Sloveniji. Od leta 1999 proizvajamo stole, ki omogočajo zdravo in aktivno sedenje. Mreža neodvisnih partnerjev nam omogoča, da svoje izdelke prodajamo v številnih evropskih državah.
Svojim poslovnim partnerjem ponujamo visoko kakovostne izdelke in odlično podporo. SpinaliS je uveljavljena znamka. Naši stoli so v EU registrirani kot medicinski pripomoček (1).

Prilagodljivost
Naši končni uporabniki lahko izbirajo med različnimi modeli, materiali in barvami. Modeli so prilagojeni posebnostim različnih delovnih okolij, prav tako spolu in starosti uporabnika.

Narejeno v EU
V podjetju SpinaliS smo ponosni, da lahko ponudimo vrhunsko kakovost naših izdelkov, ki so narejeni v EU. Veseli nas, da lahko ponudimo zaposlitev in prihodek svojemu osebju in poslovnim partnerjem. Prepričani smo, da kakovost naših izdelkov presega kakovost podobnih uvoženih artiklov.

Program partnerstva
Povsem prepričani smo, da z različnimi partnerji lahko sklenemo poštene dogovore, zato ni potrebe, da do vsakega partnerja pristopimo z istimi zahtevami. Programi so zasnovani tako, da vse naše partnerje oskrbimo z različnimi promocijskimi materiali v angleškem jeziku. Vsi programi partnerstva prav tako ponujajo poslovno in tehnično izobraževanje ter podporo informacijskih sistemov. Naš skupen cilj je, da SpinaliS postane vaša najbolje prodajana znamka. To je tudi razlog, da iščemo predvsem partnerje, ki so zelo dejavni in sami prevzemajo pobudo.

Izjemna garancija
Na vrhunsko kakovost naših izdelkov smo zelo ponosni, zato ste lahko prepričani, da bomo vedno dostavili dobre, varne in kakovostne izdelke. Kupcem stolov SpinaliS boste lahko ponudili izjemno garancijo.

Aktivno varovanje zdravja
Stoli SpinaliS so patentirani izdelek za uporabnike, ki si želijo zdravega in aktivnega življenja. Sedenje na naših stolih posnema aktivno sedenje na terapevtski žogi (“švicarski žogi”) in s svojim gibljivim sedalom preprečuje bolečine v spodnjem delu hrbta. V veliko pomoč je ljudem, ki že občutijo težave zaradi sedečega življenjskega sloga. Zaradi teh izjemnih značilnosti naših stolov boste vedno delovali v dobro svojih strank.

Podpora
Iskreno vam želimo nuditi prvovrstno podporo. Naši izkušeni strokovnjaki vam bodo pomagali in svetovali pri sklepanju posla ter z informacijami o dostopnosti izdelkov in datumih dobave.

Naš partner lahko postanete enostavno. Izpolnite kontakti obrazec in posredovali bomo vse potrebne podrobnosti o poslovnem sodelovanju. Poslovno sodelovanje s podjetjem SpinaliS prinaša partnerjem številne prednosti, kot tudi zadovoljne stranke, ki se bodo vračale k vam.

Sandra Ham
Direktorica prodaje

info@spinalis.net

(1) Odločba Javne agencije Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke št. 310-56/2013-4